voetbalzone

Milevskiy is nog niet klaar bij Dinamo Kiev en tekent tot 2013 bij

Robert Smid08 sep 2010, 18:40
Laatst bijgewerkt: 08 sep 2010, 18:40
Advertentie

Dynamo Kiev en Artem Milevskiy zijn voorlopig nog niet niet van elkaar af. De topclub uit Oekraïne liet meerdere malen al weten door te willen met de aanvaller. De contractbesprekingen zijn inmiddels afgerond, waarbij er een akkoord is bereikt tussen beide partijen over een contract tot en met het einde van 2013. Dat meldt de club op de eigen officiële website.

/

De 25-jarige Milevskiy had een aflopend contract in Kiev en meerdere grote Europese ploegen zagen het wel zitten in de aanvaller. Clubs als Liverpool en Olympique Marseille zagen wel een toekomst in de international, maar Milevskiy zelf hoeft nog niet zo nodig te vertrekken bij de club waar het voor hem allemaal begon. Het jeugdexponent van Dynamo Kiev blijft voorlopig bij de club hangen.

In december 2009 werd Milevskiy voor het tweede opeenvolgende kalenderjaar uitgeroepen tot Speler van het Jaar. De aanvaller van Dynamo Kiev bleef in de uitverkiezing zijn ploeggenoot en aanvoerder van het nationale elftal Andriy Shevchenko voor. Shakhtar Donetsk-doelman Andriy Pyatov eindigde als derde.

Bezig met laden …