voetbalzone

Milik begrijpt journalisten niet: 'Ik speelde niet eens in de topwedstrijden'

Bart Kruyt19 mrt 2016, 11:33
Laatst bijgewerkt: 19 mrt 2016, 11:33
Advertentie

Frank de Boer hoopte in januari een extra spits aan zijn selectie te kunnen toevoegen, maar de juiste kandidaat kwam niet op het pad terecht. De Amsterdammers maken het seizoen daarom af met Arek Milik als enige échte spits en de Pool is de laatste tijd goed in vorm. Hij scoorde zes keer in de laatste vier competitiewedstrijden en hoopt zondag ook het net te kunnen vinden tegen PSV.

/

Milik is erop gebrand om zich te laten zien in de wedstrijd die misschien wel beslissend zal zijn in de strijd om het kampioenschap: “Journalisten schreven over mij dat ik niet goed presteerde in de topwedstrijden, maar ik speelde niet eens”, zegt hij op de website van Ajax. “Misschien één wedstrijd, meer niet. Ik wil belangrijk zijn voor het team en mezelf laten zien, maar ik moet dan wel spelen.”

Momenteel is hij de gevierde man, maar Milik weet dat in de voetballerij alles snel kan veranderen: “Daarom moet ik zorgen dat ik 25 tot 30 wedstrijden goed speel. Dan hoor je niemand meer.” De 22-jarige Milik staat dit seizoen al op vijftien competitietreffers.

Bezig met laden …