voetbalzone

Milik blij verrast: ‘Ik vind het altijd leuk om terug te keren in Polen’

Thijs Post15 dec 2014, 15:27
Laatst bijgewerkt: 15 dec 2014, 15:27
Advertentie

Het lot koppelde Ajax maandag aan Legia Warschau: de Poolse topclub is in de tweede ronde van de Europa League de tegenstander. Voor Arek Milik is het een bijzonder duel. De spits speelde weliswaar nooit bij Legia Warschau, maar het is wel een club uit zijn geboorteland Polen. De Ajacied was dan ook blij verrast toen duidelijk werd dat hij in februari in actie mag komen in Polen.

voetbalzone

“Ik vind het altijd leuk om terug te keren in Polen”, aldus Milik via de officiële kanalen van de Amsterdammers. Op papier is het voor Ajax zeker mogelijk om door te bekeren, maar Milik is voorzichtig. Hij vindt Legia een sterk team: Milik wijst op het feit dat Legia zich eigenlijk had geplaatst voor de Champions League, maar dat de club werd gestraft voor het opstellen van een niet-speelgerechtigde speler.

“Jammer, want ik had het leuk gevonden om tegen ze te spelen in de Champions League”, zegt de spits. Milik werd in het verleden benaderd door de Poolse topclub. “Maar het is anders gelopen. Ik speel nu bij Ajax en kijk enorm uit naar de wedstrijden.”

Bezig met laden …