voetbalzone

‘Milik is een sterke speler, maar het wordt niet opeens makkelijker’

Dominic Mostert10 okt 2016, 18:25
Laatst bijgewerkt: 10 okt 2016, 18:25
Advertentie

De blessure van Arek Milik komt bijzonder ongelegen voor Napoli. De aanvaller was ijzersterk begonnen in Italiaanse dienst, maar staat de komende zes maanden buitenspel met zwaar knieletsel. Zaterdag is Milik dus ook niet inzetbaar in de topper tegen AS Roma.

/

Trainer Luciano Spalletti van Roma weigert te beamen dat de wedstrijd voor zijn ploeg makkelijker wordt door de absentie van de ex-Ajacied. "Het is duidelijk dat Milik een sterke speler is, maar het zou verkeerd zijn om zo te denken. Onze tegenstander heeft een goede speler verloren, maar niets ingeboet aan sterkte", oordeelt Spalletti in gesprek met Mediaset.

Mogelijk neemt Manolo Gabbiadini de plek van Milik als centrumspits tijdelijk in. "Gabbiadini heeft zijn eigen kwaliteiten en heeft ook doelpunten gemaakt", weet Spalletti. "Napoli zal spelen met hetzelfde zelfvertrouwen. Ik denk niet dat het makkelijker wordt. Het wordt een belangrijke wedstrijd die veel teweeg kan brengen. Beide ploegen hebben gepassioneerde fans." Napoli staat na zeven duels tweede in de Serie A en heeft een punt meer dan nummer drie Roma.

Bezig met laden …