voetbalzone

‘Milik na afloop van Champions League-duel beroofd van peperdure Rolex’

Chris Meijer04 okt 2018, 10:28
Laatst bijgewerkt: 04 okt 2018, 10:28
Advertentie

Arkadiusz Milik is na afloop van de wedstrijd tussen Napoli en Liverpool (1-0) beroofd, zo weet Il Mattino donderdagochtend te melden. Onderweg naar huis zou de Poolse spits tot stoppen zijn gebracht door twee mannen met een motor, die de weg blokkeerden. Met een pistool werd Milik vervolgens gedwongen om zijn horloge af te staan.

Het incident zou zich om twee uur ’s nachts hebben voorgedaan in Varcaturo, een dorp ten westen van Napels. Met een grote motor blokkeerden de daders de weg, waardoor Milik werd gedwongen om zijn auto tot stoppen te brengen. De spits werd bedreigd met een pistool en moest zijn Rolex Daytona, ter waarde van twintigduizend euro, afstaan. De daders, wiens gezichten door de helmen onherkenbaar waren, zijn vervolgens in de richting van Licola gevlucht.

De politie doet momenteel onderzoek naar het voorval. Milik speelde 68 minuten mee in het door Napoli met 1-0 gewonnen duel met Liverpool. De wedstrijd in Stadio San Paolo, gelegen in zuidwesten van Napels, stevende lang af op een 0-0 gelijkspel. Door een doelpunt van Lorenzo Insigne in de absolute slotfase trokken de Italianen het duel alsnog naar zich toe, waardoor de eerste zege in de groepsfase van de Champions League werd geboekt.

Bezig met laden …