voetbalzone

‘Milik zou bij Wolfsburg snel een ster kunnen worden’

Gijs Freriks11 apr 2016, 17:43
Laatst bijgewerkt: 11 apr 2016, 17:43
Advertentie

Arek Milik is bijna niet meer weg te denken uit de spitspositie van Ajax. De 22-jarige aanvaller is met name sinds februari flink op schot en staat inmiddels op 21 doelpunten en 12 assists dit seizoen. Landgenoot Andrzej Juskowiak denkt dat de linkspoot rijp is voor een stap hogerop.

/

“Arek heeft een weinig succesvolle periode gekend bij FC Augsburg en Bayer Leverkusen, maar is intussen een veel betere speler geworden. Hij is volwassen en heeft meer vertrouwen. Hij maakt zijn beste seizoen ooit door bij een heel goede club en als hij terugkeert naar de Bundesliga, begint hij daar weer met een schone lei. Ik denk dat de Bundesliga de juiste bestemming voor Arek is”, aldus de 45-jarige Juskowiak, die zelf voor onder meer Sporting Portugal, Olympiacos en VfL Wolfsburg speelde.

“Wolfsburg zou bijvoorbeeld een goede club voor Arek zijn”, gaat de oud-international in een interview met SportoweFakty verder. “Wolfsburg heeft moeite met scoren en als Arek zo doorgaat, dan zou hij ongelooflijk snel een ster kunnen worden bij Wolfsburg.” Milik heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2019 en werd onlangs nog gelinkt aan Barcelona, Bayern München, Arsenal, Leicester City, Everton, Lazio, Internazionale, Juventus en Olympique Marseille.

Bezig met laden …