voetbalzone

Miljoenenaankoop Real Madrid: 'Eén van mooiste dagen uit mijn leven'

Daniel Cabot Kerkdijk04 jun 2013, 00:05
Laatst bijgewerkt: 04 jun 2013, 00:05
Advertentie

Real Madrid maakte maandag bekend dat Dani Carvajal de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen is. De Spaanse topclub liet de 21-jarige verdediger vorig jaar voor vijf miljoen euro naar Bayer Leverkusen vertrekken, maar legde toen contractueel vast dat hij in de eerstvolgende drie seizoenen voor 6,5 miljoen euro teruggehaald mocht worden. Real Madrid heeft gebruikgemaakt van die optie.

/

"Dit is een van de mooiste dagen uit mijn leven", reageerde Carvajal op Twitter op zijn transfer. "Ik keer terug naar huis om de clubkleuren die door mijn aderen stromen te verdedigen. Ik wil Bayer Leverkusen bedanken voor al datgene wat ze mij hebben gegeven. En ook alle madridistas voor hun steun in het afgelopen jaar. Nu ga ik voor het EK Onder-21. HALA MADRID!"

Carvajal heeft een sterk seizoen achter de rug in de Bundesliga en werd zelfs opgenomen in het Elftal van het Jaar in de Duitse competitie. In het shirt van Real Madrid kwam hij nog niet tot een officieel debuut in de hoofdmacht: wel speelde hij 63 duels voor Real Madrid Castilla.

Bezig met laden …