voetbalzone

'Miljoenenaankoop Real Madrid kan na een jaar alweer terug naar Serie A'

Bart Kruyt05 apr 2016, 13:04
Laatst bijgewerkt: 05 apr 2016, 13:04
Advertentie

Real Madrid legt standaard veel geld op tafel voor nieuwe spelers, maar aankopen zijn zeker niet altijd verzekerd van een basisplaats. Mateo Kovacic werd in de zomer voor 35 miljoen euro overgenomen van Internazionale, maar komt nauwelijks aan de bak. In de zomer zou de Kroaat alweer kunnen vertrekken en volgens AS is er al belangstelling uit Italië.

/

Volgens de sportkrant zou AC Milan komend seizoen graag over Kovacic willen beschikken. Het gaat dan om een huurdeal, wellicht met een optie tot koop. Milan en Real hebben een uitstekende band met elkaar, maar vooralsnog heeft de Koninklijke geen haast. Pas aan het einde van het seizoen zal er besloten worden wat er met Kovacic moet gaan gebeuren.

De 21-jarige Kovacic heeft dit seizoen wel 21 competitiewedstrijden achter zijn naam staan, maar begon slechts in 7 duels in de Primera División in de basis. Op het middenveld van Real heeft hij te maken met de concurrentie van onder meer landgenoot Luka Modric, Toni Kroos, Casemiro en Isco. Kovacic heeft nog een contract voor ruim vijf jaar in het Santiago Bernabéu.

Bezig met laden …