voetbalzone

Miljoenenaankoop sluit niets uit: ‘Ik weet niet of ik bij Bayern München blijf’

Daniel Cabot Kerkdijk25 jun 2017, 19:35
Laatst bijgewerkt: 25 jun 2017, 19:35
Advertentie

Renato Sanches is niet helemaal gelukkig bij Bayern München. De Portugese middenvelder, die vorig jaar voor 35 miljoen de overstap maakte van Benfica naar Duitsland, kwam afgelopen seizoen weinig aan spelen toe onder Carlo Ancelotti. De jongeling denkt nog niet aan een vertrek naar Engeland of Italië en wil in de Allianz Arena graag meer aan spelen toekomen.

Sanches, die voor Portugal actief was op het EK Onder-21, wordt regelmatig in verband gebracht met een overgang naar clubs als Manchester United en Juventus. Op de vraag of hij Duitsland gaat verlaten, is de negentienjarige (jeugd)international vaag. “Ik weet niet of ik blijf. Bayern Munchen is wel een geweldige club.”

“In principe blijf ik gewoon. Ik blijf hard werken, maar natuurlijk moet ik meer spelen”, vervolgt Sanches. “Door meer minuten te maken, krijg ik ook meer zelfvertrouwen en voel ik me beter.” De Portugese jongeling kon vorig seizoen niet imponeren in de Bundesliga en moest het onder Ancelotti vooral doen met invalbeurten. In totaal stond Sanches in slechts negen duels in de basis bij de club van Arjen Robben.

Bezig met laden …