voetbalzone

Miljoenenaankoop voorlopig invaller bij Real: 'Ik weet dat ik het kan'

Bart Kruyt08 sep 2015, 10:35
Laatst bijgewerkt: 08 sep 2015, 10:35
Advertentie

Mateo Kovacic maakte in de voorbereiding een goede indruk in de oefenwedstrijd van Internazionale tegen Real Madrid en het schijnt dat Florentino Pérez na dit duel informatie heeft ingewonnen bij Luka Modric. Toen deze aangaf dat zijn landgenoot absoluut een versterking zou zijn voor Real, besloot Pérez om de middenvelder te kopen, zo claimen verschillende Spaanse media.

voetbalzone

Kovacic gelooft niet dat zijn transfer gebaseerd is op een wedstrijd: “Ik denk niet dat zo’n grote club als Real naar slechts een wedstrijd kijkt, maar misschien heeft dat duel met Real wel geholpen”, zegt de Kroaat. “Real is een van de weinige clubs op deze wereld waar je geen ‘nee’ tegen kan zeggen. De clubs bereikten een akkoord en ik was daar erg gelukkig mee. Iedere speler droomt van Real en ik ben heel blij dat ik al op mijn 21e een transfer naar deze club heb gekregen.”

Kovacic gaat bij Real de concurrentie aan met landgenoot Modric en Toni Kroos. “Ik weet dat het lastig zal worden om een basisplaats te veroveren, maar ik weet zeker dat ik het kan”, klinkt het vol vertrouwen. In de eerste twee speelronden van dit seizoen moest Kovacic, die voor een bedrag tussen de 30 en 35 miljoen euro werd binnengehaald, het doen met twee invalbeurten.

Bezig met laden …