voetbalzone

Miljoenenkoop langer bij Man United: ‘Ik ben trots op dit nieuwe contract’

Gijs Freriks29 jun 2015, 19:55
Laatst bijgewerkt: 29 jun 2015, 19:55
Advertentie

Phil Jones heeft zijn contract bij Manchester United met drie seizoenen verlengd en ligt nu tot medio 2019 vast op Old Trafford. Dat heeft de club van Louis van Gaal maandagavond bekendgemaakt.

voetbalzone

“Ik ben trots op deze nieuwe overeenkomst. Dit is een geweldige club om deel van uit te maken en ik kan niet wachten om aan het nieuwe seizoen te beginnen. Ik wil de manager, technische staf en de fans bedanken voor het vertrouwen en hoop mij hier door te ontwikkelen”, zegt de 23-jarige Jones, die sinds de zomer van 2011 bij United speelt.

De zeventienvoudig A-international van Engeland kwam destijds voor naar verluidt 18,7 miljoen euro over van Blackburn Rovers. Steve Kean, toentertijd de trainer van Blackburn, liet echter weten dat de transfersom zelfs hoger lag dan 22 miljoen. Jones speelde tot dusverre bijna honderd competitiewedstrijden voor United en won de landstitel en Community Shield.

“Wij zijn verheugd dat Phil een nieuw contract heeft getekend. Hij is een talentvolle voetballer die erg veelzijdig is en op meerdere posities uit de voeten kan”, reageert manager Van Gaal.

Bezig met laden …