voetbalzone

Millwall-eigenaar John Berylson (70) overleden na tragisch ongeluk

Mart van Mourik04 jul 2023, 23:18
Laatst bijgewerkt: 04 jul 2023, 23:18
Advertentie

Millwall-eigenaar John Berylson (70) is dinsdag onverwachts overleden, zo maakt de Championship-club bekend via de officiële kanalen. In een persbericht wordt gesproken over een plotseling overlijden na een tragisch ongeluk. Berylson was sinds 2006 actief betrokken bij Millwall en laat zijn vrouw en drie kinderen achter.

Op de clubsite wenst Millwall zijn nabestaanden veel sterkte. “John’s plotselinge en tragische dood zal veel impact hebben op de gelukkigen die hem gekend hebben. Hij was een geweldige man die ongelooflijk toegewijd was aan zijn familie en zeer vrijgevig, warm en vriendelijk was. Hij leefde een bijzonder kleurrijk leven en John was altijd zeer begaan met anderen.”

“Onder de gepassioneerde leiding en begeleiding van John heeft Millwall Football Club enorm veel succes en stabiliteit gekend. Sinds hij in 2006 voor het eerst bij de club betrokken raakte, heeft hij enkele grootse momenten in de geschiedenis van Millwall voortgebracht. John sprak altijd gretig over het nieuwe seizoen en zijn toekomstvisie. Elk succes in de toekomst van de club zal in zijn nagedachtenis en ter ere van hem zijn.”

“John genoot van de underdogstatus en mentaliteit van de club”, zo wordt het bericht vervolgd. “Hij was dol op de Millwall-aanhangers. Hij was enorm loyaal aan al zijn medewerkers, die hem, net als de schare fans, mateloos zullen missen.” Berylson was een Amerikaanse zakenman die als eigenaar van het bedrijf Chestnut Hill Ventures in 2006 begon met investeren in Millwall.

Bezig met laden …