voetbalzone

Mirallas wil via Saint-Étienne naar Europese top

25 jul 2008, 23:15
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2008, 23:15
Advertentie
Kevin Mirallas zet na de Olympische Spelen in Peking geen stap meer op het trainingsveld van Lille. De aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Saint-Étienne. "Wat er ook gebeurt, voor Lille speel ik zeker niet meer. Na mijn terugkeer van de Olympische Spelen zal ik de trainingen daar niet meer hervatten."

Volgens de twintigjarige spits ligt er in Saint-Étienne een vierjarig contract klaar, maar hebben de clubs nog geen overeenstemming bereikt. "Tussen de club, mijn agent en mezelf is alles geregeld", zo citeert Het Laatste Nieuws de Olympiër. "Ik voel me al honderd procent speler van Saint-Étienne. Op termijn wil ik voor een Europese topclub spelen en om dat te bereiken moet ik vooruitgang boeken. Dat kan daar."

Bij Lille heeft Mirallas nog een contract tot volgend jaar zomer. De Noord-Franse club ziet de Rode Duivel niet graag vertrekken en vraagt om die reden een transfersom van vijf miljoen euro. De achtvoudig international speelde 76 competitieduels namens les Dogues en scoorde daarin tien keer.
Bezig met laden …