voetbalzone

‘Misschien een probleempje op rechts, al deed Manolev het op zich aardig’

Peter Nusselder05 nov 2012, 08:45
Laatst bijgewerkt: 05 nov 2012, 08:45
Advertentie

PSV had het de afgelopen weken lastig en won zonder de geblesseerde middenvelders Mark van Bommel en Ola Toivonen maar ternauwernood van Willem II en PEC Zwolle, terwijl er in de Europa League gelijkgespeeld werd tegen het Zweedse AIK. Zaterdag boekte de ploeg van trainer Dick Advocaat weer eens een overtuigende overwinning: Heracles Almelo werd met 4-0 verslagen.

/

Het enige wat de Eindhovenaren verweten kon worden is dat er niet vaker gescoord werd, en dat is dan ook precies wat René en Willy van de Kerkhof doen. De tweeling was echter lovend over de rechterflank van PSV, die bestond uit Stanislav Manolev, Atiba Hutchinson en Luciano Narsingh. “Hutchinson op het middenveld was een verademing. Hij moet daar ook blijven staan”, vertelt Willy aan Omroep Brabant.

“Dan krijgen we misschien een probleempje op rechts, al deed Manolev het op zich aardig”, vindt de oud-international. Broer René prijsde het spel van vleugelspits Narsingh. “Heracles speelde wel heel erg naïef, maar het spel van PSV was prima. Het leek eindelijk weer op dat van de wedstrijd tegen Napoli. Narsingh had vier of vijf keer moeten scoren maar speelde wel een goede wedstrijd. Hij was actief en zo zien we hem ook graag.”

Bezig met laden …