voetbalzone

‘Misschien hebben we na vertrek van Suárez zelfs wel stap vooruit gezet’

Peter Nusselder24 feb 2015, 08:30
Laatst bijgewerkt: 24 feb 2015, 08:30
Advertentie

Liverpool miste vorig seizoen op een haar na de landstitel in Engeland, waarbij er een hoofdrol was voor Premier League-topscorer Luis Suárez. Zonder de naar Barcelona vertrokken sterspeler zijn de prestaties van trainer Brendan Rodgers’ deze jaargang stukken minder, maar middenvelder Joe Allen heeft niet het idee dat zijn team last heeft van het vertrek van de Uruguayaans international.

voetbalzone

“Aan het begin van dit seizoen hebben we het erover gehad, welke invloed het verlies van Suárez op ons zou hebben, maar dat hebben we nu achter ons gelaten”, vertelt de middenvelder uit Wales aan Sky Sports. “We hebben daar wel even wat tijd voor nodig gehad. Vanwege onze blessureproblemen was het allemaal niet ideaal”, doelt Allen op het ontbreken van Daniel Sturridge.

De Engels international moest lange tijd geblesseerd toekijken en zodoende moest Liverpool het lange tijd doen zonder het succesvolle duo van de afgelopen jaargang. Van de laatste veertien Premier League-wedstrijden werd er echter maar één verloren en dus is Allen vol vertrouwen. “We zitten weer op ons oude niveau, en met het nieuwe systeem hebben we misschien zelfs wel een stap vooruit gezet.”

Bezig met laden …