voetbalzone

'Misschien is deze club wel gewoon niet geschikt voor de Eredivisie'

Daniel Cabot Kerkdijk08 aug 2015, 09:10
Laatst bijgewerkt: 08 aug 2015, 09:10
Advertentie
voetbalzone

FC Dordrecht heeft er vorig seizoen niet alles aan gedaan om in de Eredivisie te blijven, zo stelt Marco Boogers. De technisch directeur had graag een goede spits ingelijfd, maar daar stond niet iedereen binnen de club achter. Boogers had in de winterstop graag Lars Veldwijk willen wegplukken bij Nottingham Forest.

"Maar binnen Dordrecht wilde niet iedereen ten koste van alles proberen te handhaven", zo stelt Boogers in gesprek met De Telegraaf. "Dat kan. Ik ben er ook niet teleurgesteld over. Misschien is deze club wel gewoon niet geschikt om in de Eredivisie te spelen.”

FC Dordrecht heeft dit seizoen met vijf ton het laagste spelersbudget van de Jupiler League. Boogers ziet zijn club komend seizoen niet opnieuw op het hoogste niveau uitkomen. "Ik ben heel positief over de huidige spelersgroep, daar ligt het niet aan. Maar we hebben wel een heel jonge selectie." Hij verwacht dan ook dat het seizoen met ups en downs zal gaan. "Het zou al weergaloos zijn als we de nacompetitie halen." FC Dordrecht startte het Jupiler League-seizoen vrijdagavond met een 3-1 zege op FC Eindhoven.

Bezig met laden …