voetbalzone

‘Misschien kan ik op een dag een legende worden, net zoals Shearer’

Gijs Freriks24 okt 2015, 17:11
Laatst bijgewerkt: 24 okt 2015, 17:11
Advertentie

Aleksandar Mitrovic wil een legende worden bij Newcastle United. De aanvaller kwam deze zomer voor circa achttien miljoen euro over van Anderlecht en hoopt zondag het verschil voor the Magpies te maken in de derby tegen Sunderland.

voetbalzone

In een interview met de Daily Mirror zegt Mitrovic te hopen in de voetsporen te kunnen treden van Alan Shearer: “Het is hier bijna een religie om een goede nummer negen te hebben. Alle spitsen die hier veel hebben gescoord, zijn grote spelers en zijn legendes geworden. Het is daarom een eer om hier de spits te zijn. Ik hoop dat ik hier veel doelpunten mag vieren.”

“Ik kijk altijd op tegen die legendes. Shearer is de absolute nummer één hier. Iedereen stond achter hem. Hij heeft veel voor de club gedaan en ik wil spelen zoals hij. Misschien kan ik hier op een dag ook een legende worden, dit is nog maar het begin. Ik heb nog 204 doelpunten te gaan. Shearer kwam hier toen hij 26 was en vertrok toen hij 36 was. Waarom zou ik dat niet kunnen”, glimlacht de Serviër.

Bezig met laden …