voetbalzone

'Misschien speelde ik gisteren wel de beste wedstrijd in mijn carrière'

Erik van Dam09 apr 2012, 15:20
Laatst bijgewerkt: 09 apr 2012, 15:20
Advertentie

Mede dankzij het formidabele keeperswerk van Vicente Guaita pakte Valencia zondagavond een punt tegen Real Madrid in Bernabéu (0-0). De 25-jarige Spanjaard prijst zich gelukkig met het feit dat hij zijn doel schoon hield, maar zegt tegelijkertijd dat hij toch liever drie punten had gepakt in Madrid. Al met al is hij echter wel heel tevreden met zijn eigen optreden.

/

“Misschien speelde ik gisteren wel de beste wedstrijd in mijn carrière”, zegt Vicente Guaita bescheiden in een interview met AS. “Maar in de jaren die nog voor me liggen hoop ik nóg betere wedstrijden te keepen. Ik heb de nul gehouden en ben daar blij mee, maar had graag drie punten meegenomen. Anderzijds moeten we ons gelukkig prijzen met een punt tegen een lastige tegenstander als Real.”

Vicente Guaita prijst ook de teamprestatie van Valencia in de hoofdstad. “We wisten dat het moeilijk zou worden, want spelen tegen Real Madrid is altijd ingewikkeld. De afgelopen jaren overkwam ons altijd wel wat, maar dit keer gingen we lachend weg. Zij (Real Madrid, red.) spraken na afloop over de scheidsrechter, ik vond dat hij goed floot. Een punt pakken in Madrid is al met al heel goed.”

Bezig met laden …