voetbalzone

‘Misschien zien ze mij als een verrader, het wordt alleen maar erger’

Gijs Freriks03 apr 2015, 00:00
Laatst bijgewerkt: 03 apr 2015, 00:00
Advertentie

Paul Gladon scoorde vorig seizoen liefst twintig keer en had daarmee een belangrijk aandeel in de promotie van FC Dordrecht. De aanvaller wilde graag aan de Krommedijk blijven, maar Sparta Rotterdam haalde de huurling terug. De band tussen Gladon en de achterban van Sparta werd er vervolgens niet beter op.

voetbalzone

“Misschien zien ze mij als een verrader na afgelopen seizoen. Diep in mijn hart geef ik ze gelijk ook, maar ik deed toen mijn werk voor FC Dordrecht, nu voor Sparta. Alleen is het nu allemaal minder dan vorig jaar”, zegt de 23-jarige spits, die vorig seizoen nog tegen Sparta scoorde, in gesprek met RTV Rijnmond. Hij scoorde dit seizoen ‘pas’ acht keer in de Jupiler League.

“Het liefst maak ik er vijftig, maar het heeft ook geen zin om er mee in mijn hoofd te zitten. De relatie met de supporters is niet optimaal, het wordt erger heb ik het idee. Maar ik zet mij in voor Sparta, dat supporters mij niet mogen is aan hen, ik doe gewoon mijn best. Leuk is het niet, maar ik moet er maar mee omgaan”, besluit Gladon.

Bezig met laden …