voetbalzone

‘Miyaichi gaat een van de grote sterren van de Premier League worden’

Thijs Post12 mrt 2012, 12:28
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2012, 12:28
Advertentie

Ryo Miyaichi was bij Feyenoord een van de grote smaakmakers en ook bij Bolton Wanderers doet de huurling van Arsenal het uitstekend. Volgens teamgenoot Grétar Steinsson, in het verleden actief voor AZ, heeft de razendsnelle aanvaller het in zich om een van de grote sterren van de Premier League te worden. Miyaichi heeft bij Bolton in ieder geval veel indruk gemaakt op de IJslander.

/

“Ik heb hem vorig seizoen een paar keer aan het werk gezien bij Feyenoord en ik wist dat hij bakken met talent heeft”, geeft Steinsson te kennen aan talkSPORT. “Nu ik iedere dag met hem train plaats ik hem in de categorie Jack Wilshere en Daniel Sturridge. Hij heeft een heldere toekomst, hij zal een van de grote sterren van de Premier League worden.”

“Hij is een topgozer”, vervolgt Steinsson de lofzang. “We hebben fysiek sterke verdedigers en hij gaat daar goed mee om. Hij heeft de kwaliteiten, hij is enorm snel en zal zeker een van de topspelers worden. Alle spelers van Arsenal zijn razend enthousiast over hem en ik weet waarom.”

Bezig met laden …