voetbalzone

MLS stelt ijzersterk sterrenteam samen voor ontmoeting met Bayern

Bart Kruyt20 jul 2014, 08:38
Laatst bijgewerkt: 20 jul 2014, 08:38
Advertentie

Bayern München pakte in het afgelopen seizoen de Duitse dubbel, waarna een groot deel van de selectie met Duitsland wereldkampioen werd. De honger van de manschappen van Josep Guardiola is echter nog niet gestild en volgend seizoen moet de prijzenkast weer verder aangevuld worden. Om dat te kunnen bewerkstelligen, moet er een goede voorbereiding worden afgewerkt.

voetbalzone

Bayern is inmiddels druk bezig met het nieuwe seizoen en vertrekt binnenkort naar de Verenigde Staten, waar het op 6 augustus een oefenwedstrijd speelt tegen een sterrenteam van de Major League Soccer. Dit zou wel eens een interessant duel kunnen worden; zeker als er wordt gekeken naar welke spelers er allemaal mee zullen doen in het Amerikaanse elftal.

De MLS heeft een selectie van 23 man samengesteld en in deze groep zitten veel grote namen: Thierry Henry, Tim Cahill (beiden New York Red Bulls), Jermain Defoe, Michael Bradley (beiden Toronto FC), Robbie Keane (LA Galaxy) en Clint Dempsey (Seattle Sounders) zullen allemaal meedoen. De wedstrijd wordt gespeeld in Portland, Oregon.

Bezig met laden …