voetbalzone

‘MLS verwelkomt ‘El Piojo’ López’

10 jan 2008, 08:31
Laatst bijgewerkt: 10 jan 2008, 08:31
Advertentie
De Amerikaanse profcompetitie, beter bekend als de Major League Soccer, staat op het punt om verrijkt te worden met een bekend gezicht: Claudio El Piojo López. De Argentijn is naar eigen zeggen dicht bij een overgang naar de MLS.

De 33-jarige aanvaller kon zijn aflopende contract bij Racing Club de Avellaneda met één jaar verlengen, maar besloot toch niet in te gaan op de aanbieding. Ook sloeg hij een lucratief contract bij het Chileense Universidad Católica de Chile af.

“Ik had graag nog een jaar bij Racing Club gespeeld”, bekende El Piojo woensdagavond in een uitzending van de Argentijnse televisiezender Canal 13. “De kans is groot, laten we zeggen negentig procent, dat ik in de komende dagen een contract teken bij een club uit de Major League Soccer.”

López speelde in het verleden al elf seizoenen buiten de landsgrenzen. Na vier seizoenen Racing Club verkaste hij op 22-jarige leeftijd naar Valencia. Na eveneens vier seizoenen in dienst van Los Che speelde de sluwe aanvaller achtereenvolgens voor Lazio, het Mexicaanse América en wederom Racing Club.
Bezig met laden …