voetbalzone

Modric waarschuwt: 'België heeft een goed team, maar wij zijn beter'

Matthijs van Laar10 okt 2013, 19:40
Laatst bijgewerkt: 10 okt 2013, 19:40
Advertentie

In België is de champagne al bijna ontkurkt, maar volgens Luka Modric is daar nog geen enkele aanleiding toe. De sterspeler van Kroatië wil vrijdagavond met zijn land stunten tegen de koploper in groep A en zo uitzicht houden op een rechtstreeks ticket voor het WK in Brazilië. De Kroaten moeten in de laatste twee duels vijf punten goedmaken op onze zuiderburen.

/

Waar de Belgen zich al zo goed als zeker wanen van deelname aan het toernooi, ziet men in Kroatië genoeg kansen om het tij alsnog te keren. “Ik vind echt dat wij beter zijn als team en dat wij meer kwaliteiten hebben dan België. Zij hebben een goed team, maar wij zijn beter, ook al hebben we dat de laatste wedstrijden niet laten zien”, zei Modric tijdens de voorbeschouwende persconferentie.

Zelfs bij winst op België is Kroatië echter nog altijd overgeleverd aan de grillen van de Belgen. Wanneer de Rode Duivels dinsdag winnen van Wales, kwalificeren zij zich namelijk alsnog voor het WK. “Als wij morgen kunnen winnen, worden de Belgen mogelijk zenuwachtig voor hun laatste partij tegen Wales”, verwacht Modric.

Bezig met laden …