voetbalzone

'Moeilijk om te beschrijven wat voor een speler Steven is voor deze club'

Bart Kruyt25 dec 2012, 20:40
Laatst bijgewerkt: 25 dec 2012, 20:40
Advertentie

Steven Gerrard had in het verleden een paar mogelijkheden om Liverpool te verlaten, maar besloot om de club voor altijd trouw te blijven. De middenvelder is nog altijd aanvoerder van the Reds, die na een moeizame start de weg omhoog lijken te hebben gevonden. Luis Suárez is topscorer van Liverpool, maar benadrukt dat Gerrard nog ontzettend belangrijk is voor het team.

/

Gerrard en Suárez weten elkaar goed te vinden op het veld en de Uruguayaan is lovend over Stevie G. "Het is moeilijk om woorden te vinden die beschrijven wat voor een speler hij is voor deze club", vertelt Suárez. "Hij was en is heel erg belangrijk. Vier jaar geleden speelde ik nog met Liverpool op de PlayStation en toen was het al geweldig om hem in het team te hebben. Nu speel ik in het echt samen met de man die mijn held was."

Suárez, die nog niet zolang geleden zijn contract op Anfield verlengde, benadrukt nog maar eens dat hij van plan is om nog lang met Gerrard samen te spelen: "Ik kan niet gelukkiger zijn dan dat ik nu ben", aldus de voormalig Ajacied. "Ik droomde er vroeger van om voor een club als Liverpool te spelen en mijn droom is werkelijkheid geworden."

Bezig met laden …