voetbalzone

'Moet ik een opstelling maken met de duurste spelers? Dat lijkt me niet'

Bart Kruyt05 apr 2015, 22:02
Laatst bijgewerkt: 05 apr 2015, 22:02
Advertentie

Manchester United telde in de zomer liefst 75 miljoen euro neer voor Ángel Di María en de Argentijn werd daarmee in een klap de duurste speler uit de geschiedenis van de club. El Fideo brengt echter nog niet wat er van hem verwacht wordt en is niet langer zeker van een basisplaats. Tegen Liverpool en Aston Villa moest hij genoegen nemen met een invalbeurt.

voetbalzone

Di María leverde in laatstgenoemde wedstrijd alweer zijn tiende assist van dit seizoen af, maar dat betekent niet automatisch dat hij aankomend weekend in de basis zal beginnen tegen Manchester City. "Zijn beurt komt eraan, maar ik moet wachten op het juiste moment", zegt Louis van Gaal, die benadrukt dat de betaalde transfersom voor Di María hem geen enkele garanties geeft.

"Ik heb al eerder gezegd dat het geen argument is dat een speler veel geld heeft gekost. Moet ik een opstelling maken met de duurste spelers? Dat lijkt me niet", benadrukt Van Gaal. "Wat wél een argument kan zijn, is dat hij alweer zijn tiende assist van dit seizoen heeft gegeven. En hij heeft niet eens alles gespeeld, dus dat is een fantastische prestatie."

Bezig met laden …