voetbalzone

‘Moeten niet vergeten dat Oranje spelers als Robben heeft en wat hij kan’

Peter Nusselder02 mrt 2012, 08:14
Laatst bijgewerkt: 02 mrt 2012, 08:14
Advertentie

Het Nederlands elftal won woensdag op Wembley met 3-2 van Engeland en dat had de ploeg van Bert van Marwijk voor een groot deel te danken aan Arjen Robben, die niet alleen de het eerste doelpunt maar ook de winnende treffer scoorde. Engeland-aanvoerder Scott Parker was onder de indruk.

/

De middenvelder van Tottenham Hotspur keek er achteraf niet erg van op dat zijn team verloor. “Het was een lastige wedstrijd tegen een erg goed elftal, dat in de WK-finale heeft gestaan. Dus we wisten hoe goed ze zouden zijn”, tekent de Daily Mail op uit de mond van Parker. “En laten we niet vergeten dat ze spelers hebben als Arjen Robben, en ongeacht de tegenstander zijn dit de dingen die hij kan laten zien.”

“Het was pure kwaliteit”, aldus Parker, die ondanks de nipte nederlaag niet ontevreden was over de prestatie van the Three Lions. “Toen we op een 2-0 achterstand waren gekomen hadden we ook in onze schulp kunnen kruipen, dus dat we terug in de wedstrijd kwamen en 2-2 maakten moeten we zien als een erg positief punt. We zijn alleen teleurgesteld dat we toch nog weer een tegentreffer moesten incasseren.”

Bezig met laden …