voetbalzone

'Mogelijk nieuwe voorzitter Fenerbahçe aast op Pellè'

Bart Kruyt01 nov 2013, 15:54
Laatst bijgewerkt: 01 nov 2013, 15:54
Advertentie

Binnenkort zijn er presidentsverkiezingen bij Fenerbahçe en Hulusi Belgü is een van de kandidaten. De supporters van Feyenoord zullen hopen dat hij de strijd niet zal winnen: volgens Milliyet heeft Hulusi belooft om twee sterren naar zijn club te halen en Graziano Pellè is een van de spelers die in beeld is. De Italiaan doet het uitstekend bij Feyenoord en dat blijft dus blijkbaar ook in Turkije niet onopgemerkt.

/

Hulusi zou het elftal willen versterken met een grote naam voor de aanval en de verdediging. Voor laatstgenoemde positie schijnt Joleon Lescott van Manchester City in beeld te zijn, terwijl Pellè en Rodrigo van Benfica de kandidaten zouden zijn voor de voorhoede. Rodrigo en Lescott komen bij hun clubs niet bijster veel aan voetballen toe, maar Pellè is erg belangrijk voor Feyenoord.

De 28-jarige aanvaller maakte tot dusver 37 doelpunten in 40 competitiewedstrijden voor de Rotterdammers en is niet alleen de topscorer, maar ook de aanvoerder van de ploeg. Zijn contract in De Kuip loopt nog tot medio 2017 door. Pellè zit momenteel een schorsing van drie wedstrijden uit, vanwege een beweging die leek op een kopstoot tegen Heracles Almelo.

Bezig met laden …