voetbalzone

Moisander: ‘Ik mag en kan nu niets over een transfer zeggen’

Thijs Post23 feb 2015, 14:15
Laatst bijgewerkt: 23 feb 2015, 14:15
Advertentie

Niklas Moisander speelt na dit seizoen zo goed als zeker voor Sampdoria. Een definitief officieel akkoord is er nog niet, maar het heeft er alle schijn van dat de Fin van Ajax vertrekt naar de Serie A. De aanvoerder van de Amsterdammers denkt op dit moment nog niet aan zijn naderende transfer.

voetbalzone

“Ik concentreer me nu voor honderd procent op Ajax, ik geef alles voor deze club”, zegt Moisander tegen NUsport. “Ik mag en kan er zelf nu ook niets over zeggen. Het is ook niet zo dat ik deze week al gepresenteerd word. Dat wil ik niet en dat lijkt me ook niet juist naar Ajax toe. Maar het is wel dichtbij. Ik denk dat het wel goed komt.”

Moiander werd afgelopen winter ook al in verband gebracht met een afscheid, mar destijds mocht hij nog niet vertrekken uit Amsterdam. De club wilde de verdediger niet kwijt; Stefano Denswil mocht wel vertrekken. Een garantie op een basisplaats is dat overigens niet voor Moisander, want in het Europa League-duel met Legia Warschau speelde Nick Viergever op de positie van de Fin.

Bezig met laden …