voetbalzone

Monreal: ‘Ik denk niet dat wij ook een afstraffing krijgen tegen Barcelona’

Thijs Post01 dec 2010, 16:42
Laatst bijgewerkt: 01 dec 2010, 16:42
Advertentie

Nacho Monreal, verdediger van Osasuna, maakt zich met zijn ploeg op voor een treffen met Barcelona. De Catalanen bonden zowel Almería als Real Madrid met grote cijfers aan de zegekar, maar Monreal verwacht niet dat zijn ploeg hetzelfde lot staat te wachten. De Spanjaard beseft zich wel dat het een zeer moeilijke opgave gaat worden om een punten in Pamplona te houden.

/

“Het zal moeilijk worden, maar we moeten compact spelen en zo min mogelijk ruimte prijsgeven. We moeten het proberen en ons best doen”, verklaart de verdediger. “Zelfs als we alles geven wil dat niet zeggen dat we een resultaat behalen. Het lijkt eng, maar het zal een mooie wedstrijd worden voor ons en de fans. Het wordt moeilijk, maar enerverend.”

De 24-jarige Monreal verwacht niet dat zijn ploeg een afstraffing krijgt, zoals het arme Almería wel kreeg (8-0). “Mensen mogen denken wat ze willen. Als je de bal weggeeft tegen dit Barcelona kunnen ze dat soort resultaten boeken”, weet de verdediger. “Iedere wedstrijd is echter anders en ik denk niet dat het ook tegen ons zal gebeuren. Als ze het proberen moeten we er alles aan doen om het te voorkomen.”

Bezig met laden …