voetbalzone

Montoya verweert zich tegen kritiek Pepe: ‘We zijn geen toneelspelers’

Peter Nusselder09 okt 2012, 12:09
Laatst bijgewerkt: 09 okt 2012, 12:09
Advertentie

De krachtmeting tussen Barcelona en Real Madrid eindigde zondag in een 2-2 gelijkspel, maar spelers van beide ploegen waren achteraf van mening dat ze misschien wel recht hadden gehad op een penalty en daarmee op een mogelijke zege. Real-verdediger Pepe liet evenwel weten dat hij ervan overtuigd was dat Andrés Iniesta zich liet vallen en dat het team van Barça bestaat uit toneelspelers.

/

Martín Montoya, die als vervanger van Dani Alves in het veld kwam als rechtsback en die de Catalanen met een afstandsschot bijna aan de winnende treffer hielp, is het daar niet mee eens. “We zijn geen toneelspelers”, verweert de 21-jarige verdediger zich in de Spaanse media. “Ik denk dat iedereen dat ook wel heeft kunnen zien. Als we al naar de grond gingen, dan was dat omdat we geschopt werden.”

Montoya kwam als invaller in het veld tijdens el Clásico en had de 3-2 op zijn schoen, maar zijn doelpoging raakte slechts de lat. “Als ik gescoord had, was dat het mooiste geweest wat ik ooit meegemaakt zou hebben. Maar ik ben nu ook al heel blij dat ik in het Camp Nou mocht spelen. Om in zo’n wedstrijd mee te doen, voor deze supporters, dat is echt spectaculair om mee te maken”, besluit de Spaans jeugdinternational.

Bezig met laden …