voetbalzone

‘Mooi dat de fans het zingen, maar ik denk dat Zidane toch nog beter is’

Erik van Dam02 mrt 2016, 10:23
Laatst bijgewerkt: 02 mrt 2016, 10:23
Advertentie

Dimitri Payet is bij West Ham United uitgegroeid tot een ster en een publiekslieveling. De 28-jarige aanvallende middenvelder presteert ijzersterk in Londen en was zaterdag nog belangrijk bij de 1-0 overwinning die zijn club boekte op Sunderland. De fans van the Hammers zingen geregeld dat Payet beter is dan zijn illustere landgenoot Zinédine Zidane, maar zo’n vergelijking vindt Payet te veel eer.

/

“Natuurlijk vind ik het prachtig als onze supporters dat lied zingen, ze doen het heel vaak, zowel in thuis- als uitwedstrijden. Maar wat betreft die vergelijking met Zidane: het is de mening van de fans, ik denk persoonlijk toch dat Zidane beter is, hoor!”, geeft Payet aan op de clubsite van West Ham. Hij is dankbaar dat veel analytici, media en fans hem beschouwen als de beste aankoop in de Engelse competitie.

“Heel mooi als mensen dat zo zeggen. Ik ben zelf ook blij met hoe ik het dit seizoen doe en met hoe het team presteert. Maar er zijn ook andere spelers, zoals N’Golo Kanté die ook uit de Ligue 1 kwam, die het fabuleus doen. De prestaties van Leicester City zijn voor een groot deel aan hem toe te schrijven”, zegt Payet complimenteus.

Bezig met laden …