voetbalzone

'Mooi dat hij nu de kans krijgt onder een grootheid als Makaay te trainen'

Erik van Dam12 mei 2011, 18:43
Laatst bijgewerkt: 12 mei 2011, 18:43
Advertentie

Feyenoord is druk doende met het vormgeven van de selectie voor het seizoen 2011/12. In dat kader gaan de Rotterdammers de komende dagen bekijken of de Slowaak Július Szöke wellicht een versterking kan vormen. De getalenteerde aanvallende middenvelder is pas zestien jaar oud, maar zag zich middels een stage bewijzen aan de technische staf van Feyenoord. Dat meldt zijn zaakwaarnemer, Jozef Tokos.

De belangenbehartiger van Szöke prijst zich gelukkig met de kans die zijn cliënt krijgt in Nederland. “Het is mooi om te zien dat Szöke nu de kans krijgt om onder een grootheid als Roy Makaay te mogen trainen”, vat Tokos de aanstaande stage samen. Feyenoord deed tot nog toe geen mededelingen over de proefperiode van Szöke op Varkenoord. De middenvelder is Slowaaks jeugdinternational en speelt bij Sport Podbrezová.

In januari haalde Feyenoord reeds een speler uit Oost-Europa naar de club, Krisztián Simon. De Hongaar werd een grote toekomst voorspeld en zou zelfs beter zijn dan Balázs Dzsudzsák. Inmiddels is de hype rondom hem weggezakt: Mario Been gunde Simón vier basisplaatsen en vier invalbeurten sinds zijn komst. Of Szöke wordt gehaald voor de beloften of de A-selectie, is nog niet bekend.

Bezig met laden …