voetbalzone

‘Mooi seizoen, maar volgend jaar wil ik wel hogerop bij Feyenoord’

Daniel Cabot Kerkdijk03 apr 2015, 08:50
Laatst bijgewerkt: 03 apr 2015, 08:50
Advertentie
voetbalzone

Wessel Dammers kijkt uit naar komend seizoen. De spits, die door Fred Rutten is omgetoverd tot centrale verdediger, heeft geen uitzicht op speeltijd in de hoofdmacht van Feyenoord en hoopt dat daar in de komende voetbaljaargang verandering in gaat komen.

Dammers, twintig jaar, speelde dit seizoen slechts 24 minuten voor het team van Rutten. Hij deed dit in het Europa League-duel met Standard Luik (0-3). “Ik hoop er wel steeds dichter tegenaan te zitten. Als ik volgend seizoen nog steeds elke thuiswedstrijd op de tribune zit, dan wordt het zeker mentaal gezien een moeilijk jaar. Ik wil mezelf zo snel en zo goed mogelijk ontwikkelen”, vertelt het talent via de officiële kanalen van Feyenoord.

“Bij Jong Feyenoord is het een mooi seizoen geweest om ervaring op te doen als centrale verdediger”, erkent Dammers. “Maar volgend jaar wil ik wel hogerop bij Feyenoord. Dan wil ik niet het hele seizoen nog in Jong Feyenoord blijven. Natuurlijk, als het moet, dan doe ik dat. Maar ik wil wel zo dicht mogelijk tegen de eerste achttien aanzitten en de andere centrale verdedigers zo dicht mogelijk in de nek hijgen.”

Bezig met laden …