voetbalzone

Moreno begrijpt kritiek: ‘Ik vind dat iedereen dat moet oppikken’

Erik van Dam02 nov 2015, 14:53
Laatst bijgewerkt: 02 nov 2015, 14:53
Advertentie

Na zijn binnenkomst bij PSV miste Héctor Moreno geen minuut: Phillip Cocu stelde de verdediger altijd op en haalde hem afgelopen weekend tegen De Graafschap pas voor de eerste keer voortijdig uit het team. Dat duel eindigde in een spectaculaire 3-6 overwinning, maar PSV kreeg ook kritische feedback. Tijdens de persconferentie voor het duel met VfL Wolfsburg haalde het aanwezige journaille dat aan.

voetbalzone

Moreno gaf antwoord op de vraag of PSV soms niet voldoende geconcentreerd is in wedstrijden. “Dat is iets waar we met z’n allen aan moeten werken. We moeten elkaar helpen” reageerde de Mexicaanse verdediger. “Ik probeer daar een voorbeeld in te zijn, maar ik vind dat iedereen dat moet oppikken”, vindt de zomeraankoop. De goals van VfL Wolfsburg vielen twee weken geleden vlot achter elkaar: meteen na rust en een kwartier later weer.

Moreno zegt op de clubwebsite dat hij gelooft in een tweede groepszege voor PSV. Nadat men van Manchester United won ging het mis tegen zowel CSKA Moskou als VfL Wolfsburg, maar nu kan er weer een overwinning komen. “Zeker met de steun van onze fans in het stadion Wij willen morgen winnen en gaan daar ook alles aan doen.”

Bezig met laden …