voetbalzone

Moreno reageert: ‘Op dit moment is de telefoon niet gegaan’

Erik van Dam13 jul 2016, 22:11
Laatst bijgewerkt: 13 jul 2016, 22:11
Advertentie

Héctor Moreno keerde een jaar geleden terug in de Eredivisie, bij PSV. De Mexicaanse verdediger speelde vervolgens een sterk seizoen en bekroonde dat met de landstitel. Hij wordt inmiddels genoemd als kandidaat-versterking voor andere clubs, waaronder Barcelona. Het lijkt er echter op dat niemand zich al concreet voor hem gemeld heeft.

/

In het Eindhovens Dagblad reageert de 28-jarige Moreno ontkennend op de geruchten die rondgaan. “Zolang mijn zaakwaarnemer me niet heeft gebeld, ben ik niet met iets anders bezig. Op dit moment is de telefoon niet gegaan”, aldus de international, die recent aansloot in Eindhoven voor de voorbereiding op het seizoen 2016/17.

Moreno deed vorige maand met Mexico mee aan de Copa América, maar die eindigde in een fikse sof. In de kwartfinales elimineerde Chili zijn land met liefst 0-7 en daarmee zat het toernooi erop. Moreno was op tijd thuis om de geboorte van zijn dochter mee te maken. Hij had ook wel graag wat langer bij zijn gezin willen blijven. “Maar dit is de periode waarin je ook weer terug naar het veld wilt”, benadrukt hij.

Bezig met laden …