voetbalzone

Moreno tweede aanvallende kwaliteitsinjectie voor Wigan op één dag

Robert Smid01 feb 2010, 17:15
Laatst bijgewerkt: 01 feb 2010, 17:15
Advertentie

Wigan Athletic blijft vandaag absoluut niet stilzitten met het einde van de transfermarkt in zicht. Waar eerder toptalent Victor Moses werd gekocht, heeft de ploeg van trainer Robert Martínez ook beslag weten te leggen op de (tijdelijke) diensten van Marcelo Moreno. De aanvaller wordt voor een half jaar gehuurd van Shakhtar Donetsk.

/

De 22-jarige Moreno is door Martínez met open armen onthaald in Engeland. “We wisten dat wij meer kwaliteit nodig hadden in de voorste linie om resultaten neer te zetten in de Premier League”, aldus de oefenmeester tegenover het eigen digitale thuis. “Ik ben daarom zeer tevreden dat wij met Moses en Moreno twee schitterende spelers in huis hebben gehaald.”

Volgens Martínez heeft Wigan met de komst van de laatstgenoemde een goede zet gedaan. “Het zegt genoeg dat Shakhtar anderhalf jaar geleden negen miljoen euro voor hem neerlegde. Hij moet zijn draai nog zien te vinden in Europa, maar ik ben ervan overtuigd dat dit kan gaan gebeuren bij ons. Hij voegt zeker wat toe voor onze selectie.”

Bezig met laden …