voetbalzone

Motherwell woest na tijdelijke overgang Bellamy naar Cardiff City

Daniel Cabot Kerkdijk18 aug 2010, 08:32
Laatst bijgewerkt: 18 aug 2010, 08:32
Advertentie

Cardiff City kan binnen afzienbare tijd enkele deurwaarders verwachten, zo verzekert Motherwell. Volgens de Schotse club is Cardiff City hen nog altijd een bedrag van ruim twee ton schuldig voor de transfer van verdediger Paul Quinn vorig jaar. Motherwell is van mening dat Cardiff City tot de betaling geen enkele activiteit op de transfermarkt mag verrichten.

/

Dinsdag werd echter bekend dat Manchester City-aanvaller Craig Bellamy naar zijn hometown club terugkeert. "We zijn afgezet", verzekert Motherwell-preses John Boyle aan Sky Sports. "We worden al sinds januari aan het lijntje gehouden. We zijn altijd respectvol geweest jegens andere clubs, maar we zien ons genoodzaakt om Cardiff City voor de rechter te slepen."

"We overwegen ook om tijdens een thuiswedstrijd van Cardiff City deurwaarders in te zetten en simpelweg de inkomsten op te halen", vervolgt Boyle. "Het verzoek om opheffing van de club is ook een mogelijkheid." Algemeen directeur Gethin Jenkins: "Onze advocaten hebben inmiddels contact gezocht en we verwachten binnen uiterlijk één week duidelijkheid."

Bezig met laden …