voetbalzone

'Mourinho blijft ruziën met spelers: ook Matic en Salah krijgen ervan langs'

Bart Kruyt05 mei 2014, 18:49
Laatst bijgewerkt: 05 mei 2014, 18:49
Advertentie

Het rommelt bij Chelsea, zoveel is wel duidelijk. José Mourinho kreeg het vorige week aan de stok met Eden Hazard, die na de Champions League-uitschakeling tegen Atlético Madrid stelde dat 'dit Chelsea er niet is om te voetballen', en bekritiseerde afgelopen weekend ook Oscar. Volgens de Daily Mail heeft Mourinho ook hard uitgehaald naar Nemanja Matic en Mohamed Salah.

voetbalzone

Chelsea kwam zondag in de thuiswedstrijd tegen Norwich City niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel (0-0) en bij het rustsignaal stormde Mourinho direct de catacomben in. De Daily Mail claimt dat de coach in de kleedkamer behoorlijk tekeer ging tegen zijn spelers, en dan vooral tegen Matic en Salah, die volgens Mourinho te lui waren en een zeer slechte eerste helft speelden.

Matic kreeg volgens de krant te horen dat Mourinho zich afvroeg of hij de middenvelder wel terug had moeten halen van Benfica; the Special One bromde tegen Salah dat hij zich voor volgend seizoen alleen hoefde te melden als hij 'klaar was om professioneel voetballer te zijn'. Mourinho verliet vervolgens de kleedkamer en keerde terug naar zijn dug-out, waar hij minutenlang voor zich uitstaarde, voordat zijn spelers het veld weer opkwamen. Chelsea was niet beschikbaar voor commentaar.

Bezig met laden …