voetbalzone

Mourinho eert Gerrard: ‘Ik probeerde hem naar Chelsea, Inter en Real te halen’

Thijs Post08 mei 2015, 17:00
Laatst bijgewerkt: 08 mei 2015, 17:00
Advertentie

Steven Gerrard zwaait na het voetbaljaar na zeventien seizoenen af bij Liverpool. Voorafgaand aan de kraker tussen Chelsea en Liverpool steekt manager José Mourinho van Chelsea de loftrompet over de aanvoerder van the Reds. Mourinho verklapt dat hij Gerrard in het verleden naar Chelsea, Internazionale en Real Madrid probeerde te halen.

voetbalzone

“Het is mijn tijd om Gerrard te eren”, begint Mourinho in de Engelse media. “Door tegenstanders als Steven ben ik de manager geworden die ik nu ben. Ik leer van mijn eigen spelers en ik leer van tegenstanders. Gerrard is op zeker een van mijn favoriete tegenstanders, door hem ben ik een betere manager geworden. Het was altijd verschrikkelijk lastig om hem af te stoppen. Ik vind het jammer dat het de laatste keer is dat ik tegen hem zal spelen, ik heb mensen als hij nodig om beter te worden.”

“Het is jammer dat hij gaat, net als het jammer is dat Frank Lampard gaat. Ik heb geprobeerd om Steven naar Chelsea te halen, ik heb geprobeerd hem naar Internazionale te halen en ik heb geprobeerd hem naar Real Madrid te halen. Ik wil hem eren en ik hoop dat de fans op Stamford Bridge dat ook doen. Hem nu nog contracteren? Nee, daar is het te laat voor. Hij kan niet tegen Liverpool spelen. Misschien kom ik hem ooit nog tegen als manager van Liverpool”, besluit Mourinho.

Bezig met laden …