voetbalzone

‘Mourinho fluisterde Chadli toe: ‘Wij volgen jou op de voet’’

Thijs Post09 mei 2014, 12:15
Laatst bijgewerkt: 09 mei 2014, 12:15
Advertentie

Bijzonder veel indruk heeft Nacer Chadli nog niet gemaakt bij Tottenham Hotspur. De van FC Twente overgenomen middenvelder annex aanvaller is lang niet altijd basisspeler op White Hart Lane: onder André Villas-Boas niet en onder Tim Sherwood niet. Volgens de Braziliaanse oud-prof Rubenilson denkt Chadli soms met weemoed terug aan FC Twente.

voetbalzone

In Enschede was de international van België de absolute vedette, terwijl hij in Noord-Londen een van de velen is. Villas-Boas zei bij zijn vertrek dat hij niets van Chadli moest weten. “Dat is op zich al een klap in het gezicht. En als je dan onder Sherwood, de nieuwe coach, ook niet aan spelen toekomt, is het logisch dat je in een dipje geraakt”, aldus Rubenilson tegen Sport/Voetbalmagazine.

Rubenilson trok naar Londen om Chadli moed in te spreken en hij herinnerde hem aan een wedstrijd tussen Ajax en FC Twente. José Mourinho, destijds trainer van Real Madrid, kwam Ajax scouten voor een duel in de Champions League. Chadli speelde de wedstrijd van zijn leven en maakte indruk op Mourinho. “We volgen jouw prestaties op de voet, vergeet dat niet”, fluisterde Mourinho volgens Rubenilson tegen Chadli.

Bezig met laden …