voetbalzone

Mourinho: 'Gerrard zit ernaast, ik heb een zeer goede relatie met hem'

Daniel Cabot Kerkdijk17 sep 2015, 09:22
Laatst bijgewerkt: 17 sep 2015, 09:22
Advertentie
voetbalzone

José Mourinho ontkent dat er sprake is van frictie met zijn aanvoerder John Terry. Dat beweerde Steven Gerrard naar aanleiding van de recente ontwikkelingen bij het dolende Chelsea. Terry werd in de rust van de topper tegen Manchester City naar de kant gehaald en bekeek het Champions League-duel met Maccabi Tel Aviv woensdagavond vanaf de bank.

Zonder Terry zegevierde Chelsea met 4-0, maar Gerrard vindt dat een aanvoerder altijd moet spelen. Hij suggereerde dan ook dat er achter de schermen sprake zou van frictie tussen speler en manager. "Gerrard zit ernaast", zo verklaarde Mourinho echter na afloop. "Ik heb een zeer goede relatie met Terry. We hebben geen problemen."

"De uitlatingen van Gerrard zijn geen probleem. Ik mag hem erg graag en ik heb ook met hem een goede relatie. Soms sturen we elkaar berichten", zo verzekerde Mourinho, die met Chelsea de enige Engelse zege in de eerste groepsfase van de Champions League boekte. Manchester United, Arsenal en Manchester City verloren hun respectievelijke duels.

Bezig met laden …