voetbalzone

Mourinho heeft optie minder: 'Kan bevestigen dat we in gesprek zijn'

Bart Kruyt20 nov 2015, 15:41
Laatst bijgewerkt: 20 nov 2015, 15:41
Advertentie

Carlo Ancelotti ging in de zomer van 2013 in op een aanbieding van Paris Saint-Germain en zijn taken in het Parc des Princes werden overgenomen door Laurent Blanc. De voormalig verdediger werd twee jaar op rij kampioen van Frankrijk, maar toch waren er altijd geruchten over een trainerswissel. Het ziet er echter naar uit dat Blanc voorlopig gewoon bij PSG zal blijven.

voetbalzone

De vijftigjarige oefenmeester beschikt nu nog over een aflopend contract, maar de gesprekken over een nieuwe verbintenis zijn geopend. Volgens L'Equipe kan Blanc voor drie jaar bijtekenen. “Ik kan bevestigen dat we in gesprek zijn”, zei de coach op de persconferentie van vrijdag. “Op het moment is er nog geen sprake van een akkoord, maar we zijn aan het onderhandelen.”

Met dit nieuws kan er dus ook een streep door het gerucht dat José Mourinho in beeld zou zijn bij PSG: de Portugees staat onder druk en wordt al een tijdje gelinkt aan de Franse topclub, maar Nasser Al-Khelaïfi gaat liever door met Blanc, die al zeven prijzen pakte met PSG: twee landstitels, een Coupe de France, een Coupe de La Ligue en drie Franse Supercups.

Bezig met laden …