voetbalzone

Mourinho: ‘Hij is een fantastische speler, maar een van de velen’

Gijs Freriks02 feb 2014, 22:30
Laatst bijgewerkt: 02 feb 2014, 22:30
Advertentie

Sergio Agüero staat door een hamstringblessure circa een maand aan de kant, maar Manchester City gaat het gemis van de aanvaller volgens José Mourinho niet voelen. De Argentijn was met 26 doelpunten in 25 wedstrijden dit seizoen weliswaar erg belangrijk voor the Citizens, maar de huidige nummer 2 van de Premier League heeft volgens Mourinho voldoende keuzes om op terug te vallen.

voetbalzone

“Hij is een fantastische speler, maar hij is een van de velen”, zegt de manager van Chelsea in de Engelse media. “Zelfs de vierde spits, Stevan Jovetic, komt erin en scoort. Toen Sergio de afgelopen maanden er niet bij was, maakte derde spits Edin Dzeko het verschil met veel doelpunten. Daarom is het voor hen niet belangrijk of er iemand geblesseerd is.” Mourinho treft City maandag in het Etihad Stadium.

Agüero raakte woensdag in de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur (1-5) geblesseerd aan zijn hamstring, nadat hij net terug was van een kuitkwetsuur. El Kun mist in ieder geval de eerste Champions League-wedstrijd tegen Barcelona (18 februari) en mogelijk ook de derby met Manchester United (1 maart).

Bezig met laden …