voetbalzone

Mourinho hoopt klaar te zijn: 'Je kunt zien waar we mee bezig zijn'

Peter Nusselder25 jan 2014, 14:45
Laatst bijgewerkt: 25 jan 2014, 14:45
Advertentie

Als de overgang van Juan Mata naar Manchester United is afgerond en de komst van Mohamed Salah definitief bevestigd kan worden, hoeft er deze maand geen transfernieuws meer te worden verwacht van Chelsea. Trainer José Mourinho is tevreden met de selectie die hij dan heeft.

voetbalzone

De Portugese oefenmeester heeft niet de behoefte om zijn voorhoede te versterken. “Hopelijk zijn we klaar”, geeft Mourinho aan in gesprek met the Guardian. "We halen deze maand geen nieuwe spits meer.” Als Kevin De Bruyne (vertrokken naar VfL Wolfsburg) en Mata op Stamford Bridge waren gebleven, had de coach al genoegen genomen met de komst van alleen Nemanja Matic.

De verdedigende middenvelder is overgenomen van Benfica. “We hadden het bij Nemanja gehouden, als we niemand waren kwijtgeraakt. Maar we willen ons niveau vasthouden en beter worden, waarbij we een mix willen van talentvolle en ervaren voetballers. Je kunt zien waar we mee bezig zijn: Matic is 26, Salah is 21, dus we proberen een team voor de toekomst te bouwen”, laat the Special One weten.

Bezig met laden …