voetbalzone

'Mourinho praatte veel over Preciado, maar zelf verliezen ze met 5-0'

Daniel Cabot Kerkdijk01 dec 2010, 19:15
Laatst bijgewerkt: 01 dec 2010, 19:15
Advertentie

Na de oorwassing van Real Madrid in het Camp Nou waren de opmerkingen over het spel van de ploeg van José Mourinho niet van de lucht. De oefenmeester heeft zich met zijn vermeende hooghartige gedrag al na een paar maanden niet populair gemaakt bij diverse spelers en trainers uit de Primera División. Zo vindt Walter Pandiani dat Manolo Preciado er goed aan doet om de Portugees op te bellen.

/

Mourinho beschuldigde de coach van Sporting Gijón er tot tweemaal toe van dat hij niet met de sterkste opstelling in het Camp Nou was verschenen. Dat resulteerde in een tirade van Preciado jegens Mourinho. "Als ik Preciado zou zijn, zou ik Mourinho om tekst en uitleg vragen", vertelde Osasuna-aanvaller Walter Pandiani woensdag aan diverse Spaanse media. "Ik zou vragen waarom hij Barcelona de overwinning schonk. Hij praatte veel over Preciado, maar zelf verliezen ze met 5-0."

"Mourinho had zich nooit in die discussie moeten mengen", meent Pandiani, die komend weekeinde met zijn club tegen Barcelona speelt. De Uruguayaan snapt niet waarom de spelers van Real boos werden omdat Gerard Piqué en Eric Abidal na afloop hun vijf vingers (doelend op de 5-0, red.) aan de fans lieten zien. "Ze hebben meer reden om boos te zijn op hun eigen spel, al vroeg in de wedstrijd. Met veel inzet kun je een aantal dingen compenseren, maar dat gebeurde niet. Er is geen enkele reden om boos te worden op dat soort dingen."

Bezig met laden …