voetbalzone

Mourinho prijst clubleiding United: ‘Fantastisch gedaan’

Erik van Dam09 aug 2016, 17:27
Laatst bijgewerkt: 09 aug 2016, 17:27
Advertentie

Na het binnenhalen van Paul Pogba heeft José Mourinho de selectie van Manchester United op orde. De gewenste versterkingen zijn binnen, terwijl er nog een aantal spelers mag vertrekken. De Portugese manager is blij met de manier waarop de club gehandeld heeft op de transfermarkt.

/

Met de komst van Pogba, Eric Bailly, Zlatan Ibrahimovic en Henrikh Mkhitaryan heeft Mourinho zijn selectie voor komend seizoen op orde. “De club heeft het fantastisch gedaan”, zegt hij op de clubwebsite van United. “Ik had niet gelukkiger kunnen zijn met de manier waarop we hebben gehandeld op de transfermarkt. We hebben vier spelers gehaald waarin we geloven. Zij passen in het tactische, fysieke profiel en hebben de juiste persoonlijkheid.”

Ook is Mourinho blij dat United niet tot het laatste moment heeft afgewacht. “We hebben ze nu voor de start van de Premier League. Het is normaal, bijna een traditie geworden dat alles vertraagd, vertraagd en nog eens vertraagd wordt. We hebben het voor het einde van de maand voor elkaar, en dat is fantastisch werk van onze clubleiding.”

Bezig met laden …