voetbalzone

‘Mourinho slachtoffert captain en nog drie basisspelers voor Europees duel’

Peter Nusselder16 sep 2015, 08:53
Laatst bijgewerkt: 16 sep 2015, 08:53
Advertentie

Het is wellicht nog te vroeg om van paniek te spreken bij Chelsea, maar de kampioen van Engeland staat voorlopig met slechts vier punten op de zeventiende plaats in de Premier League en dus is trainer José Mourinho verre van tevreden. Voor het Champions League-duel met Maccabi Tel Aviv van woensdagavond lijkt de Portugese oefenmeester liefst vier basisspelers te slachtofferen.

voetbalzone

Engelse media gaan ervan uit dat niet alleen aanvoerder John Terry gepasseerd zal worden, maar dat ook rechtsback Branislav Ivanovic, middenvelder Nemanja Matic en spits Diego Costa op de bank moeten plaatsnemen. Het centrum van de defensie zou dan bestaan uit Gary Cahill en Kurt Zouma, met César Azpilicueta en zomeraanwinst Abdul Rahman Baba naast zich als rechts- en linksback.

Ruben Loftus-Cheek wordt naar verluidt opgesteld op het middenveld, terwijl Loïc Rémy waarschijnlijk in de punt van de aanval staat. Mourinho maakt zich overigens niet druk om de ophef waartoe zijn wijzigingen mogelijk leiden. “Ik weet wat jullie gaan zeggen. Maar ik kan me niet druk maken om wat er wordt gezegd of geschreven. Ik moet me druk maken om mijn team en mijn spelers.”

Bezig met laden …