voetbalzone

'Mourinho sloeg Gijón-speler in het gezicht na afloop wedstrijd'

Erik van Dam16 apr 2012, 12:34
Laatst bijgewerkt: 16 apr 2012, 12:34
Advertentie
/

Nacho Cases is maandag naar buiten gekomen met een verhaal over gebeurtenissen na de wedstrijd Real Madrid - Sporting Gijón. De middenvelder van de laagvlieger kwam zaterdag niet zelf in actie, maar kreeg na afloop van het duel wel ruzie met José Mourinho. Daarbij zou de trainer hem een tik in het gezicht hebben gegeven, zegt Cases.

Tijdens de wedstrijd wond Mourinho zich op over het gedrag van een paar spelers op de reservebank bij Gijón, onder wie Cases. Iemand trapte een bal het veld in, waardoor Real tijdverlies opliep in de jacht op de gelijkmaker. Na afloop van de wedstrijd, die in een 3-1 overwinning voor de Koninklijke eindigde, kwam het tot een aanvaring tussen Cases en Mourinho.

“Er was sprake van een hand in mijn gezicht”, bevestigt Cases maandag aan Cadena SER. “Maar het geeft niet, sommige mensen leren het gewoon nooit. Uiteindelijk zaten we allemaal fout, wij hadden dat ook niet moeten doen. Maar de manier waarop Mourinho reageerde, was ook niet bepaald normaal”, aldus de middenvelder.

Bezig met laden …