voetbalzone

Mourinho verlaat midden in vertaling van een vraag de persconferentie

Bart Kruyt27 mrt 2012, 14:30
Laatst bijgewerkt: 27 mrt 2012, 14:30
Advertentie

Voor José Mourinho duurde de persconferentie voor het duel met APOEL Nicosia wat korter dan normaal. De coach van Real Madrid zorgde weer voor de nodige ophef, toen hij een vraag van Radio Marca aan Sami Khedira hoorde die hem niet beviel. Mourinho besloot de vertaling niet af te wachten, stond op, bedankte de tolk en verliet voortijdig de mediaruimte.

/

Mourinho stond samen met Khedira de pers te woord en Radio Marca wilde van de Duitse middenvelder weten of de spelers de media na de wedstrijd van dinsdagavond wel zouden willen spreken. Khedira keek enigszins verbaasd naar zijn trainer en terwijl de Cypriotische tolk bezig was met de vertaling, vond Mourinho het wel mooi geweest.

De coach moest even gniffelen, beet de Spaanse journalist nog even wat toe en besloot de vertaling van de tolk niet af te wachten. Mourinho stond op, schudde de hand van de vrouw en verliet de persruimte. Khedira liet niet lang op zich wachten en achtervolgde zijn coach.

De vraag van de journalist van Radio Marca was een gevolg van de mediastilte die Real vorige week inlaste na het 1-1 gelijkspel met Villarreal. Spelers en trainers stonden de pers na dit duel niet te woord, omdat zij woedend waren op de arbitrage, en ook in de dagen die volgden was er sprake van een persboycot.

Bezig met laden …