voetbalzone

Mourinho vreest dat Sneijder duel met Kiev niet zal halen

Bart Kruyt02 nov 2009, 10:30
Laatst bijgewerkt: 02 nov 2009, 10:30
Advertentie

Wesley Sneijder moet naar alle waarschijnlijkheid de Champions League-wedstrijd tegen Dynamo Kiev aan zich voorbij laten gaan. De middenvelder ontbrak al tijdens de twee laatste competitiewedstrijden van Internazionale, maar hoopte midweeks zijn rentree te kunnen maken. José Mourinho gaat er niet van uit dat dit gaat lukken.

/

Sneijder liep afgelopen week een spierverrekking in het dijbeen op en is nog altijd niet helemaal hersteld. De Utrechter ontbrak al tegen Palermo en Livorno en moet nu vermoedelijk ook het duel met Kiev laten schieten. “Hij heeft met onze fysiotherapeut gewerkt, maar ik verwacht hem er niet bij tegen Kiev”, zei Mourinho op de website van Inter.

Dit betekent slecht nieuws voor de oefenmeester, die ook geen beroep kan doen op Thiago Motta en Sulley Muntari. Ik maak me zorgen, dat is duidelijk”, zei Mourinho. “Sulley kan niet lopen en Motta kan zondag waarschijnlijk ook niet spelen.” Inter kan wel weer beschikken over Cristian Chivu, die is teruggekeerd uit de lappenmand en woensdag zijn rentree maakt.

Bezig met laden …